lørdag 10. april 2010

Sesong start i Trondheim!

I går var årets første klatre dag ute på stein her i Trondheim!
Ikke mye å skryte av hvis vi ser på bergens-aktiviteten som har vart en stund, men nå er sesongen i gang for fullt her oppe også:)
Turen gikk til trondheims eneste? stolthet innenfor klippeklatring, nemlig Hell.
Marianne Daa og meg var så heldig å få kyss med Eva og Steinar som også var supergiret på å komme i gang på ordentlig stein.
Som kompensasjon for regnet og isen som kom fra himmelen (i følge Marianne) hadde vi med boller og kakao, det skulle i hvertfall ikke stå på kosen!


Vi var litt spent på hvor mye tørr stein Hell hadde å by på... håpet var kansje litt over fornuftighetens grenser med tanke på regnet som hadde kommet de siste dagene..















Rett før vi komm til selve klippen viste Eva oss "den magiske steinen" denne steinen viser i følge Eva helt pålitelig om klippen er søkkvåt, halv-våt eller helt tørr...
denne dagen var den helt søkkvåt...
men ingen grunn til panikk! det var nok litt mer våte ruter enn vi hadde forventet ja, men fire, fem stykker var knusk tørre..
Opvarmingen ble på en halv våt rute på sekser tallet med sylskarpe krimpere, supert for Marianne som har vært skadet og ikke klatret på en måneds tid...
men det gikk overaskende greit og ingen videre skade ble påført!
Litt kaldt og hardt første møte med hell for Marianne, men tror ikke hun ble skremt av den grunn!









































Så prøvde vi litt på Link-up`en, selv om det er en helt gjennom kjippet rute, er den faktisk skikkelig fin! Masse kule flytt, jeg ble supergiret på å komme tilbake å kjenne mer på den ja!
så var det kakao og bolle tid, før vi førnøyd og kald vendte nesen hjemmover etter årets første økt på hell!
Takk for skyss til Eva og Steinar, og til alle for en fin tur:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar